Aktuellt

Barkfors nu en del av Progrits

Som ett led i att säkerställa en fortsatt hög teknisk utveckling och en kundnära dialog är Barkfors från och med 2019-05-15 ett helägt dotterbolag inom den framgångsrika mjukvarukoncernen, Progrits.

Se fullständig pressrelease här.Logistik och Transport 2018

Träffa oss på Logistik- och Transportmässan på Elmia i Jönköping i augusti 2018. Välkomna!Arbeta hos Barkfors Fleet AB


Vi söker medarbetare i takt med att vi växer och får in nya kunder. 

Vi söker dig med kunskaper i C#, WPF och MS Sql Server. Gärna med erfarenhet från webbprogrammering, HTML5, App-programmering.


Vi kommer under 2018 också att satsa på att stärka upp vår marknadsavdelning. Där kommer vi att initialt anställa en marknadsansvarig.Logistik & Transport 2018

Barkfors Fleet satsar 2018 på kundevent och kundgrupper i samband med att T5-användarna växer i antal.

Vi kommer att informera våra kunder om årets kundevent.Barkfors Fleet AB lanserar T5. 

Vårt 5'e transportsystem sedan 1988.

Fullspäckat med nya finesser och med 25 års erfarenheter av transportlösningar som bas.


Vi kan med T5 verifiera att allt ekonomiunderlag stämmer mellan nya kundenrs befintliga system och T5. Vi har byggt en modul som importerar data från befintliga system och överför dessa till T5. Faktureringen kan sedan köras och jämföras så att de bryter likadant och att siffror stämmer. Detta möjliggör en snabb övergång till T5. Barkfors Fleet AB ansvarar för EDI-lösningen för Lantmännens nya avtalsperiod.


Transporterna rör Bulk-, Spannmål och Flaktransporter med fyra transportföretag som delar på kontraktet där Barkfors står för lösningen. Alla transportörerna tar gemensamt ansvar och har en gemensam överblick och kontroll över hela flödet. Varje transportör kan hantera "sitt" flöde vilket speglas omedelbart till de andra transportörerna automatiskt. Detta upplägg gör att transportörerna kan dela resurser och optimera bilarna bättre med lägre kostnader och bättre fyllnadsgrad. Externa transportörer kommer åt sina transporter via en webblösning där de ser sina transportuppdrag och kan göra återrapporter på utförda transporter.Barkfors Fleet AB ansvarar för EDI-lösningen för St Eriks nya avtalsperiod.

Transporterna utförs av tre transportföretag som delar på kontraktet där Barkfors står för lösningen. Alla transportörerna tar gemensamt ansvar och har en gemensam kontroll över hela flödet. Varje transportör får in transporterna i sina egna transportplaneringssystem och Barkfors står för routing och konvertering mellan de olika systemen.