Boka demo

Vi visar gärna hur du kan jobba smartare. Fyll i formuläret så visar vi dig fördelarna med Verendus!

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt från Verendus – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Om Barkfors

Över 30 år av innovativa lösningar

Barkfors Fleet AB består av erfarna utvecklare av transportlösningar, med bas i Malmö. Vi är ett innovativt företag, med över 30 års erfarenhet av utveckling av transportrelaterade produkter i ryggsäcken, och jobbar varje dag för att göra vardagen lättare för transportföretag.

Vi drivs av de möjligheter som uppstår när transportbranschen möter tekniken – och levererar lösningar för allt från transportledning till lagersystem. Vi har produkter för de flesta transportfordon och förutsättningar.

Vill du veta mer?

  

Transportledning

Utan ett modernt transportledningssytem kan det vara svårt att hänga med i utvecklingen. Därför är vi stolta över transportledningssystemet T5.

Systemet är fullpackat med moderna funktioner och gör arbetet lättare för flera aktörer, i flera branscher. Det digitala samhället är föränderligt, och därför är T5 ständigt under utveckling för att förenkla och förbättra arbetet för våra kunder.

Fordonsdatorer

Vi gör orderhanteringen smidigare genom anslutning till, förutom vår egen T5-app; plattformsoberoende webbar, surfplattor, ruggade fordons-PC och bärbara handdatorer. Vi gör dessutom arbetet med  uppföljning enklare.

Internetlösningar

Vi erbjuder produkter för allt från EDI, kundwebb och transportörswebb, till bokning och utskrifter av fraktsedlar och etiketter.

Dessutom gör vi saker som godsspårning, avräkning, positionering, tidrapporter och körjournaler okomplicerade. Uppkoppling genom våra produkter innebär avkoppling för er.

 


Till toppen av sidan